Monday, June 28, 2010

sesaat tuk menyayangi..~

xtawla kalo ini berlaku kat saye sorg saje..
huhu
tp saye tau ade org laen merase perkare ni..
kite slalu dgr ayat ni..

sesaat tuk menyayangi,
seminit tuk mencintai,
setahun pon blum tentu melupai..

saye rase ayat ni mmg la tepat sekali..
bukan ape.. saye dah merasakan..
bile kite dah sayang seseorg tu..
sampai bile2 pon kite akan syg walaupun kite
disakiti dgn teruk sekali..

bile fikir balik.. adil ke tuk org yg dtg selepas itu..
kite susah nk melupakan yg sebelumnye walaupun kite dah
terima org yg seterusnye..
haish..
seperti tdk adil.. tp semua org berkate..
slalunye bile temu yg baru yg lame akan dapat dilupekan..
betul ke?
mgkin segelintir je..

kamu..
kamu wujud dihati saye..
tp ia semakin pudar..mungkin hati ini bukan milik kamu..
ia milik yg seterusnya atau yg penah hadir dlm idup ni..
kite xpenah tau..
ia ketentuan yg maha Esa..

2 Orang Mengarut:

Johari said...

FYI,
Benda nh ni pun mmg dh kena kat sy punya dahi.,.,.,
Perit tu jgn ditanya,so take time utk cure kn blk,but igt,kita tangisi,pasrah cmna pun benda dh berlalu,ayat yg simple n kejam no meaning.
Life must go on,kita ada apa yg perlu dilaksanakan,jgn berhenti n anggap its over.Ngarut,
Motivated kan diri kita,i can,..i can.,.,i can .,.,insyallah,but i can n must be plan,..,bukan i can.,i can,.,.last2 jd la coke can!

AyyU KamaZ said...

ye..
hope u kuat n tabah