Sunday, November 21, 2010

2 Alam, Drama ke Filem~

arini sebenarnye.. bukanla nk tgk sgt cite 2 Alam tu
tp bile sampai counter tiket..
abg yg lesu tahap gaban ni pon tye nk tgk cite ape..
saye pon jwb la..

- let me in.. jwpn abg lesu tersebut: full dah dek.. yg reserve kene tggu ag 3 minit

then kitaorg mintak cite len

- U again.. jwpn abg lesu tu lagi: same gak dik ngan cite let me in tu..

okeyla.. nk tgk harry potter ... tgk kat screen pon tau xde da tmpat.. SELLING FAST..
so.. harry potter leh tggu dulu.. sal kompem tayang lame..

so ade megamind n 2 Alam..
ntah ape la yg jadi pon xtaw tibe2 kitaorg decide tgk 2 Alam..
hah amek ko..
bile tgk awal2 ag da sembang2 da.. gelak2... menguap.. sume ade la..

ape yg 40 juta xtaw la..
sape2 yg tgk ni mmg akan frustrated abes la..
ade kakak tu kua2 wyg da menyumpah..
" bangang la cite ni.. ape yg seram ntah"
akak ni salah sorg yg marah...
yg len tu xtaw la cmne.. xkan nk dgr sorg2 menyumpah apekan..
hehhe

ape2 pon..
sebagai insan yg baik... saye berharap la Dr tu berjaya capai ape yg die nk dgn cite tu..
tp sebagai penonton..
saye rase seperti filem tu bukanlah standard filem yg seperti diharapkan..

ha.. sape2 yg nk tgk.. pegila..
mls lak nk cite jln cite die kat sini..
buat abes tenage je..
hehehe

sekian..

5 Orang Mengarut:

Cik Buya said...

apasal tak pilih MEGAMIND????

apedaa. kan dah rugi tiket. hahaha
:PP

AyyU KamaZ said...

tu la, ape ntah aku ni.. g plih 2 alam.. sedey aku g tgk wyg arini.. mmg buang duit.. aku ingat adela yg bestnye 2 alam ni..last2 arghhhh!!

ZianMY said...

langsung tk best ke? nasib tk g tgk..hehehe...gaya poster cm seram kan? padahal tk pun..trailer gempak siot tp..hohohoho...dah leh agak laa...takat aaron aziz je yg popular..mmg tk dpt ar 40 juta tu..4 juta pun lum tentu g..hihoho

Cik Buya said...

kehkeh tu ah ko terpedaya ngan trailer je. hihi.. 40 juta ke?
pakwe aku kata. Dr Romzey tu poyo la

AyyU KamaZ said...

yan: mmg x best yan.. aku rase cm tgk dak uni wat projek je.. ag besh kot projek kite2 ni dr cite tu.. hahahha

betty:mmg trailer je yg besh.. aku rase trailer tu pon tgk je da ckup xyah tgk cite.. hahahah
mmg poyo dr tu..