Saturday, August 6, 2011

Kalah Artis~

nowadays (cewah)
kalau korang cube2 tengok kat laman2 web
gosip korang akan tahu betapa femesnye
kisah putus tunang si pemain bola sepak dengan blogger tu.
kalo korang bukak satu website femes dengan gosip2
artis ni, kisah dorang memang banyak sangat2.
macam artis lain dah tak wujud kat malaysia ni.

mesti korang tahu siapakan.
tak susah pon.
even kawan2 aku kat ofis tergelak disebabkan satu gambar pemain
bola sepak ni ada bayangan perempuan kat spek mata die tu
pon jadi isu jugak.
entah2 gambar adik ke kawan ke boleh jadi jugak yang tak kenal pon ye jugak.
betul kan.

tapi inilah yang susah jadi artis ni
semua yang kau buat semua orang tahu.
tak ke malu ea cerita putus tunang jadi hot story and sampai jadi
cover page suratkhabar lagi.
ni cerita ni makin complicated sampai ex2 segala ex keluar
dan si wartawan ni memang dah kerja merekakan korek2 cerita
ni pun dapat la tahu.
dah satu malaysia tahu lagi. kali ni ex pulak.

dah putus tunang tu diam2 jela.
kau tak malu keluarga pun tak malu.
apa2 hal pun simpan sendiri je la
tak payah la sampai tiada jalan penyelesaian.
sebetulnya, makin lama kes ni makin banyak la terdedahnya
pekung didada kan. nanti lagi malu.




p/s: aku harap nasib aku bukan seperti ni

2 Orang Mengarut:

Hayati Buya said...

kesian gak aku ngan si blogger tu,tapi honest la aku nk cakap.. dia pun citer mcm2 pasal tunang dia.. so bila gado pon da show off kat fb, dari orang tak syak dah jadi syak dah.

ZianMY said...

haah laa..time tgh bahagia sume nk cite, sampaikan msg pe pun nk cite...tkpe la itu hal dia... dah putus ni mula wat ayat kesian..hohoh.
even sape yg betul pun tk tahu kan sbb masing2 mestila nk menang, nk tutup kesalahan...apa2 pun doa aje la moga dorg ni jupe kebahagiaan kelak...