Friday, June 18, 2010

Perempuan ~

selalu kita dgr gurl ni selalu baik, lemah n so on yg berkaitan..
hehe tapi saye ade kisah yg sgt menarik..
ade membe cite kat saye sal sorg pompuan ni..
type perangai die jenis ape pun saye xtaw..
tp cm x munasabah je ape yg die ni cube wat..

ade satu kes happened..
pompuan ni snggup kaco relationship ex bf die..
semate2 org len soh die wat cmtu..
konon2nye die xde hati ag kat ex bf die..
die wat pon sbb terpakse.. org soh..
cm hampeh je kan alasan tu..
org x sekolah pon tau tu alasn bengong..

kalo xde ati da xpyh la kaco relationship org len kan..
ni kaco gak..haha
pompuan ni kalo da dasat perangai tu mmg dasat sungguh..
kucar kacir jd hidup couple tu..haish..
kalo suke ag ngaku je..kalo dah x diterime blah je la kan..
xyah la wat perangai jelik cmtu.. memalukan aje..

pape pon..couple ni masih ag bersame.. lagi utuh ade la..
plan pompuan tu dah x jalan.. nak wat cmnekan..
sybas bagi kapel tu..n blah je la ble org dah x ske.. jgn
kucar kacirkan hidup org dah..
whateva pon saye bgge ngan couple tu sal mereka
member saye..
yg pompuan kene reject tu.. blah je la..
g men jauh2 jgn kaco kwn sye..
heheh

2 Orang Mengarut:

aanz said...

aaahahaa...ade gak org mcmtu...masih wujud lg rupenye insan spt itu yerhh...

AyyU KamaZ said...

tu la ade ag wujud.. haish..