Saturday, June 4, 2011

Rase annoying x..bile~

korang rase annoying x bile...

- korang ckp panjang2 lebar then the other person just replied
" ermmm", "yeke", "owhh" dan seangkatan dengannye.

- bile kite rase2 dah decide keputusan tu then tetibe org beria2 soh korg wat
keputusan lain..cm die je yg tempuhkan pastu..

- bile korg x sebok2 pon hal org len..tp org len sebok2 hal korang..

- bile korang taip mesej pepanjang then org tu reply k je..

- bile korang ngah sonok2 tengok cite kat panggung tetibe ade kol masuk kat hp korang

- bile korg ngah makan then tibe ada orang datang jual itu ini kat korang

- bila time korang takde kredit tu la..ramai msej2 korang

- korang rase annoying tak bile kite x siap lagi keje2 yg perlu dilakukan..
tp ade je busybody yang sebok duk cerita kat korang die dah siap keje tu

- bila da berjanji ngan korang then tetibe xtepati plak

- bile korang da siap lawa2 ni then ade membe or bf korang xkp tak jadi keluar

- then bila korang kol or tu..die tak angkat.. cm elok je die cmpak hp die ke laut kan..

- bila korang mesej org tu, sampai ke malam die xreply2..

* yang penting aku pon annoying gak rase bile kejadian2 seumpama ini terjadi dlm idup aku.

the end


6 Orang Mengarut:

akulah CiNdEReLLa said...

mmg annoying thp cipan!!!
sekian. =D

AyyU KamaZ said...

hahaha tauu xpe weh.

Hayati Buya said...

aish camane ko leh rase ni ? aku pun rase same la hahaha

ZianMY said...

- bile korang ngah sonok2 tengok cite kat panggung tetibe ade kol masuk kat hp korang

- bile korg ngah makan then tibe ada orang datang jual itu ini kat korang

- bila time korang takde kredit tu la..ramai msej2 korang

- bila korang mesej org tu, sampai ke malam die xreply2..

-bila da berjanji ngan korang then tetibe xtepati plak

aku menyampah gile kat yg atas ni je..yg lain2 tu so far mmber2 ku bls pnjg2 gak le..ekeke

haa, lg satu yg aku menyampah bile, masing2 perut da lapar pastu tnye nk mkn mane...masing2 ckp tk kesah, ikut suke ku nk bwk mne since ku yg drive tp bile ku bwk kt kedai mkn tu mule sorg2 komen mkn tk sedap,mahal,air manis etc...itu mmg mintk penampo jwbnyer...mmg ANNOYING gile5.....

AyyU KamaZ said...

hayati buya: hhahah aku rase annoying dow..sbb tu tulis post gini..hahaha

AyyU KamaZ said...

zian: hahah aaku x kesah lagi yg ckp x kesah tu..tp bile duk ckp mhal la ape la...tu mmg mntak penampo tu..len kali ko tampo je..hahahha